Al weer bijna een jaar geleden ......

29-11-2022

... dat ik gestart ben met Loomano Creative. Wat is er veel gebeurd, wat heb ik een hoop geleerd. En nog belangrijker, wat heb ik al een leuke dingen mogen maken.

Van je hobby je werk maken is niet altijd het juiste idee. Je hobby heb je ook om te ontspannen en zodra het werk wordt, komt er een andere druk achter te zitten. Je wilt graag een goed product afleveren binnen de gevraagde termijn. Daarnaast heb je als zelfstandig ondernemer ook ineens te maken met allerlei wetten en regels.

En eerlijk gezegd zit ik toch nog op beide stoelen. En voor nu is dat voor mij nog geen probleem. Maar om een stap verder te kunnen zetten als zelfstandig ondernemer, zal ik toch keuzes moeten maken. Daarom heb ik een challenge met mezelf afgesproken. 

De komende maanden ga elke maand in het teken zetten van een bepaald onderwerp/techniek. Welke dat gaat worden, zal ook een beetje afhangen van het seizoen. Aangezien we nu richting de feestdagen gaan, heb ik er voor gekozen om de maand november in het teken te zetten van fles/glas graveren en het zogenaamde bottlepainting. 

Door deze challenges ga ik er vanuit dat ik keuzes kan maken tussen wat ik als hobby wil houden en welke ik zakelijk ga inzetten. Vind je het leuk om deze reis met me mee te beleven?  Volg me dan op FB/IG : @loomanocreative