Mijn eigen challenge

01-02-2023

In november had ik bedacht om me een maand lang vooral te richten op graveren/bottlepainting. Nadat ik een story had geplaatst, kwamen er ineens allerlei opdrachten binnen. Die hadden niet direct iets met het bericht te maken, maar inwendig moest ik wel lachen om mezelf en dacht "dat had ik eerder moeten plaatsen".

Maar in plaats van dus bezig gaan met mijn eigen challenge heb ik een paar super mooie opdrachten mogen uitvoeren, waaronder 12 houten planken voorzien van logo en tekst, een huis op een plank branden, een ijsvogel in gouache geschilderd, zwemmedailles graveren en diverse wijn-, bier- en waterglazen voorzien van naam en tekening.

Ik vond het geweldig en de reacties van de ontvangers maakten me duidelijk dat dit precies is wat ik wil doen. Iets moois creëren; een simpele fles/plank etc voorzien van tekst of tekening waardoor het ineens een hele speciale fles of plank is geworden. 

Door deze verschillende opdrachten werd me eigenlijk ook wel duidelijk waar de wensen liggen, zodat een echte challenge ook niet meer nodig is. Ik ga gewoon lekker door waar ik mee bezig was en blijf genieten van alle reacties op mijn werk.